Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Kombuchamocktail met veenbessensap en basilicum

Aperitief en cocktails minder dan 30 min. 1 glas

Ingrediënten

1 glas
  • kombucha (appel-munt) 1 flessen
  • veenbessensap 1.5 dl
  • limoenen 0.5
  • basilicum (vers) 1 takken
  • Voorbereiding
Voorbereiding
Bereiding (5 min)
  1. Snij de halve limoen in kleinere partjes.
  2. Pluk de blaadjes van het takje basilicum
  3. Doe de limoenpartjes in een glas of cocktailshaker samen met de helft van het basilicum.
  4. Stamp met een stamper of houten lepel zodat er sap uitkomt en de blaadjes basilicum gekneusd worden en smaak afgeven. Verwijder de blaadjes basilicum.
  5. Overgiet met het veenbessensap en de kombucha, voeg ijs toe en werk af met nog enkele blaadjes basilicum.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294