Glutenvrije haverkoekjes

Glutenvrije haverkoekjes

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Tip

Bereiding
  1. Voorbereiding:
  2. Prak de rijpe bananen fijn met een vork.

  3. Hak de chocolade in kleine stukjes

  4. Hak de veenbessen fijn.

  5. Bereiding:
  6. Meng de havervlokken met het amandelmeel, de veenbessen, de vanillesuiker, de ahornsiroop, de kokosolie, de chocolade en de bananen. Zet ± 20 min. in de koelkast.

  7. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  8. Vorm koekjes van ± 1 eetl. deeg en leg op een bakplaat met bakpapier.

  9. Zet 16 à 18 min. in de voorverwarmde oven.

  10. Haal de koekjes uit de oven en laat afkoelen op een rooster.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 351.0 kj
Energie 84.0 kcal
Vet 3.7 g
Verzadigd vet 1.4 g
Koolhydraat 10.0 g
Suiker 5.3 g
Vezel 1.5 g
Eiwit 1.8 g
Zout 0.0 g
natrium 0.0 g
Tip

Bewaar de koekjes ongeveer een week in een afgesloten pot of doos.

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294