Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Cocktail met prosecco en vlierbloesem

Aperitief en cocktails minder dan 30 min. 1 glas

Ingrediënten

1 glas
  • prosecco of cava
  • vlierbloesemsiroop 40 ml
  • citroenen 1
  • limoenen 1
  • munt (vers) 3 takken
  • zwarte peper 3 bollen
  • Voorbereiding
Voorbereiding
Bereiding (5 min)
  1. Maak met een dunschiller krullen van de limoenschil.
  2. Pers de citroen tot je 40 ml sap hebt.
  3. Giet in een mooi glas samen met de vlierbloesemsiroop.
  4. Vul verder aan met de prosecco.
Afwerking

Werk af met de limoenkrullen, enkele blaadjes verse munt en de peperbolletjes

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294