Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Over Xtra

Met Xtra krijg je altijd al je voordelen van Bio-Planet. Laat gewoon je Xtra scannen aan de kassa als je afrekent en voilà: al je kortingen worden in één keer verrekend. Xtra makkelijk, toch? En er is meer ... Ontdek het snel op deze pagina en maak onderaan je online Xtra-profiel aan.

XTRA: voordelen bij 9 winkels en webshops

Met Xtra ontvang je automatisch en onmiddellijk alle kortingen bij niet minder dan 9 winkels en webshops van Colruyt Group: Bio-Planet, Colruyt, OKay, Spar Colruyt Group, Collect&Go, DreamLand, Dreambaby, DATS 24 en Colruyt Group Academy.

Toon je Xtra aan de kassa en geniet al je voordelen in één scan. De aanbiedingen in de winkels en webshops worden automatisch en onmiddellijk verrekend en staan duidelijk op je kasticket vermeld. Je kan met Xtra ook makkelijk betalen in de winkels en slim tanken bij DATS 24. Je hoeft alleen de betaalfunctie te activeren.

Beheer je persoonlijke XTRA-profiel

Met je Xtra-login beheer je jouw gegevens en kies je zelf welke folders en nieuwsbrieven je in je brievenbus en mailbox krijgt. Daarnaast kan je met je login onmiddellijk en eenvoudig winkelen in alle webshops van Colruyt Group: Colruyt en Bio-Planet via Collect&Go en daarnaast dreamland.be, dreambaby.be en colruytgroupacademy.be.

Alles over XTRA

Ontdek hoe je XTRA kan gebruiken op je smartwatch, hoe je meldingen in- of uitschakelt, hoe je je paswoord verandert ...

Win tijd en betaal met Xtra

Weet je dat je met Xtra ook kan betalen? Handig, want zo hoef je aan de kassa enkel nog de app of je kaart boven te halen.

Interesse?
Ga naar mijnxtra.be, log in met jouw Xtra-profiel en ga naar ‘mijn betaalfunctie’. Volg eenvoudig de stappen. Doe je het liever op papier? Vraag dan in de winkel naar het aanvraagformulier voor de Xtra-betaalfunctie.

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294