Werken bij ons

Kom werken bij Bio-Planet

Bio-Planet wil mensen inspireren om bewust te genieten. Dat doen we met een zo biologisch en ecologisch mogelijk aanbod, met zorg gekozen.

Zonder ons team zou dat niet lukken. Onze medewerkers in de winkel informeren klanten op de best mogelijke manier. En we zoeken altijd nieuwe mensen. Ook onze marketingafdeling, aankopers en andere teams achter de schermen hebben regelmatig versterking nodig.

Deel je dezelfde waarden als die van Bio-Planet? Kom bij ons werken.

 

Ondernemerschap en zelfstandigheid

Je hebt een rechtstreekse impact op wat er bij Bio-Planet gebeurt. We zijn een kleine organisatie en geven je de ruimte om te leren, om dingen uit te proberen en om te groeien.

 

Duurzaamheid

Voor Bio-Planet is duurzaamheid niet zomaar een woord, maar echt een manier van denken én doen. Daarom kiezen we bijvoorbeeld voor energiezuinige verlichting, gebruiken we recycleerbare verpakkingen en maken we schoon met ecologische producten.

 

Reële doorgroeimogelijkheden

Onze medewerkers moeten kunnen groeien in hun job. Zo kan je in de winkel doorgroeien tot assistent-zaakvoerder of zaakvoerder. Ligt een job bij de dienst marketing of aankoop je meer? Allemaal mogelijk.  

 

Bekijk onze vacatures

 

Studeer je nog en wil je graag solliciteren bij Bio-Planet voor een job tijdens de zomer (juli, augustus, september)? We selecteren onze jobstudenten in maart. Als je na maart solliciteert, kom je in onze wervingsreserve terecht.

 

Solliciteer voor een vakantiejob