PERSBERICHT 23/10/2017

Bio-Planet, DreamLand en Dreambaby openen nieuwe winkel op dezelfde locatie in MolOp woensdag 25 oktober openen Bio-Planet, DreamLand en Dreambaby de deuren van een gloednieuwe gezamenlijke locatie in Mol. Het vroegere Center Shop ruimde plaats voor een nieuwbouw met plaats voor de drie winkels van Colruyt Group, in totaal goed voor een dertigtal jobs. Op dinsdag 24 oktober zijn alle buurtbewoners welkom op de openingsreceptie van 18 tot 20 uur voor een hapje, een drankje en een rondleiding.


Voordelen van gezamenlijke locatie

Door verschillende winkelformules te huisvesten op dezelfde locatie, wil Colruyt Group nog efficiënter en kostenbewuster werken. De groep wil synergie stimuleren tussen de winkels, die ondanks een verschillend assortiment ook veel gemeenschappelijk hebben. Met zogenaamde combisites speelt de retailer in op verschillende noden van zijn klanten, wat hen het leven makkelijker maakt. Voor het eerst opent nu de combinatie Bio-Planet, DreamLand en Dreambaby op dezelfde locatie. Colruyt Group opende eerder ook al een combisite in Namen (2016 – Colruyt, DreamLand, Dreambaby en Colruyt Group Academy)  en in Charleroi (augustus 2017 – Bio-Planet en Dreambaby).

Energiezuinige winkel voor Bio-Planet

Voor Bio-Planet is het de 27ste winkel in België en de 2de in de Kempen, na Turnhout. Bio-Planet biedt een volledig supermarktaanbod en dat tikkeltje meer. De biosupermarkt staat garant voor een met zorg geselecteerd assortiment dat uitblinkt in biologisch, ecologisch en gezond. Op een winkeloppervlakte van 650 m² vinden klanten een uniek assortiment van meer dan 6.000 producten, met onder andere een groot aantal referenties gluten- en lactosevrije producten en meer dan 500 smaken in de versafdeling. Maandelijks introduceert Bio-Planet een zestigtal nieuwe producten die de klant inspireren om bewust te consumeren.

 

Bio-Planet Mol werd gebouwd met duurzame technieken en materialen en biedt een aangename winkelervaring waar een vijftiental vakbekwame medewerkers steeds ten dienste staan van de klant. De winkel heeft onder meer een milieuvriendelijke koelinstallatie op propaan. Daarnaast is er een buffer voor regenwater, een ventilatiesysteem dat 75 % van de warmte in de lucht recupereert en ledverlichting.

 

Grote openingsweek bij DreamLand

DreamLand Mol is de 46ste in het rijtje voor de speelspecialist van Colruyt Group. De bewoners van Mol en omstreken kunnen er voortaan terecht voor een ruim aanbod voor jong en oud: (buiten)speelgoed, games en multimedia, schoolgerief, boeken, strips, cadeautjes … Dat DreamLand draait om speelplezier wordt nog eens duidelijk door het gebruik van leuke speelelementen in en rondom de winkel. Zo zijn er de versierde kassa’s en inpaktafels, een levensgrote Matchbox en verjaardagstroon, een hinkelspel en speelstraat in de winkel,  enzovoort. Tijdens de openingsweek staan er op 25 en 28 oktober tal van activiteiten op het programma. Markske van FC De Kampioenen, Chase en Marshall van Paw Patrol en de Minions gaan graag op de foto met hun fans. Ook Bumba is van de partij voor de allerkleinsten. Bij DreamLand Mol gaan 8 medewerkers aan de slag.

 

Aangenaam winkelen bij Dreambaby

Voor Dreambaby is het de 26ste winkel in België. De winkel van de babyspecialist kreeg een warme aankleding met speciale aandacht voor sfeer en beleving. Dankzij de lage rekken ervaren de klanten een aangenaam gevoel van ruimte. Ze kunnen er terecht voor een uitgebreid assortiment baby-artikelen en persoonlijk advies. Er gaan 8 medewerkers aan de slag. Tijdens de openingsweek van woensdag 25 tot zaterdag 28 oktober organiseert Dreambaby Mol tal van speciale acties en een workshop rond draagdoeken.


< Terug naar overzicht