Online shoppen

Hoe kan je online shoppen bij Bio-Planet?

Online shoppen bij Bio-Planet, dat is:

  • Eenvoudig: vul je winkelwagentje op onze webshop op Collect&Go en bewaar je favoriete producten voor je volgende boodschappen. Zo win je tijd! Had je al een lijstje met favoriete producten op de oude Bio-Planet-site? Geen probleem! Wij hebben je lijstje overgezet naar de Collect&Go-site.
  • Volledig: je vindt een grote selectie van het Bio-Planet-assortiment in onze webshop op Collect&Go. Verse producten, conserven, fruit, groenten, brood, verzorgingsproducten … Online bioshoppen was nog nooit zo makkelijk! (Om de koudeketting te bewaren kan je voorlopig nog geen diepvriesproducten online reserveren.)
  • Handig: je kiest zelf de dag en het uur waarop je je reservatie afhaalt. En je kiest ook het afhaalpunt. Op onze kaart ontdek je het afhaalpunt dat het dichtst in je buurt ligt.
 

We vertrouwen je online boodschappen aan Collect&Go toe.

Collect&Go is de online boodschappendienst van Colruyt Group die al vele jaren met grote zorg de boodschappen doet voor heel wat Colruyt-klanten. Het Collect&Go-principe is simpel: je reserveert je boodschappen online en laat die voor je klaarzetten in een Collect&Go-afhaalpunt naar keuze, op een tijdstip naar keuze.

Collect&Go heeft afhaalpunten in heel België. Je vindt er dus vast eentje in je buurt.

Er zijn regelmatig aanbiedingen waarbij de servicekost wegvalt. Je ontdekt per mail of op onze webshop bij welke producten dat zo is.