Bio-Planet gaat voor XTRA

Met Xtra krijg je altijd al je voordelen van Bio-Planet. Laat gewoon je Xtra scannen aan de kassa als je afrekent en voilà: al je kortingen worden in één keer verrekend. Xtra makkelijk, toch? Maar er is meer.
 

XTRA: voordelen bij 10 winkels en webshops

Met Xtra ontvang je automatisch en onmiddellijk al onze kortingen. Toon je Xtra-kaart of -app aan de kassa en geniet al je voordelen in één scan. Maar er is meer ...

Je krijgt met je Xtra ook specifieke voordelen bij 9 andere winkels en webshops van Colruyt Group: Colruyt, OKay, Spar Colruyt Group, Collect&Go, DreamLand, ColliShop, DATS 24 en Colruyt Group Academy. Je kan met Xtra ook makkelijk betalen in de winkels en slim tanken bij DATS 24. Je hoeft alleen de betaalfunctie te activeren.

Met Xtra heb je al je voordelen op één kaart. De aanbiedingen in de winkels worden automatisch en onmiddellijk verrekend en staan duidelijk op je kasticket vermeld.

Heb je je Xtra-kaart gekregen? Steek hem meteen op zak, zo krijg je meteen alle voordelen vanaf je eerste winkelbezoek.

Win tijd en betaal met Xtra

Weet je dat je met Xtra ook kan betalen? Handig, want zo hoef je aan de kassa maar 1 kaart of app boven te halen. Wie met Xtra betaalt, ontvangt vanaf het najaar 2018 bovendien tweemaandelijks exclusieve kortingsbonnen!

Interesse?

Ga naar mijnxtra.be, log in met jouw Xtra-profiel en ga naar ‘mijn betaalfunctie’. Volg eenvoudig de stappen. Doe je het liever op papier? Vraag dan in de winkel naar het aanvraagformulier voor de Xtra-betaalfunctie.

 

VRAAG JE XTRA-KAART AAN

XTRA: beheer je persoonlijke profiel

Met je Xtra-login beheer je jouw gegevens en kies je zelf welke folders en nieuwsbrieven je in je brievenbus en mailbox krijgt. Daarnaast kan je met je login onmiddellijk en eenvoudig winkelen in alle webshops van Colruyt Group: Colruyt en Bio-Planet via Collect&Go en daarnaast dreamland.be, dreambaby.be, collishop.be en colruytgroupacademy.be.

 

ACTIVEER JE XTRA-LOGIN

 

XTRA: ook een app

Hou je het liever mobiel? Download dan de Xtra-app voor Android en iOS via de App Store of Google Play. Die geeft je dezelfde voordelen als de Xtra-kaart, maar dan op je smartphone.

 

 

 

Meer weten over Xtra? Klik hier!