Reportage

Vegan à volonté met An

Veggie of niet, groenten worden steeds populairder en ook tijdens de feestdagen willen we graag vers en gezond. An verleidt veganistische fijnproevers met haar culinaire hoogstandjes, en geeft haar idee van een ‘groene kerst’.

Virgin gin tonic

Maak je eigen virgin gin op basis van kruiden. Lekker met tonic of gewoon spuitwater!

Maak de mocktail

Homemade chips met wortelhummus

Het loof gebruiken past perfect in de zero-waste-gedachte waarbij je zo weinig mogelijk weggooit.

Ontdek de dip

Krokantje met champignonpaté

Een smeuïge paté op een krokante basis. Smaak gegarandeerd!

Zet het op tafel

Ravioli met tofoe en butternut

Zelfgemaakte pasta met een hemelse veganistische vulling. Kortom, vegan voor fijnproevers!

Ontdek het recept

Crème brûlée

Lactosevrij en overheerlijk: crème brûlée van kokosmelk, cashewnoten en maiszetmeel.

Sluit af in stijl