Reportage

Nieuwe klassiekers met Kristel

Kerst is een feest van traditie, maar we willen toch lichtere en zuivere gerechten op tafel zetten. Creatief variëren op een thema dus, of nieuwe klassiekers bedenken! Dat kan Kristel als de beste. Haar voorwaarden voor succes? Seizoensgebonden, kwaliteitsvol, vers en onbewerkt.

Mocktail met pompelmoes

Een verrassende creatie met vers pompelmoessap, spuitwater en zelfgemaakte kruidenhoning.

Maak de mocktail

Romige dip met geroosterde biet

Voor de mooiste roze dip: gebruik rode bietjes!

Ontdek de dip

Thaise soep met dorade en shiitakes

Een licht, fris oosters getint vissoepje als voorgerecht. En heb je weinig tijd, dan kan je kant-en-klare visfond gebruiken.

Zet het op tafel

Gelakte eend met aardappelgratin en witloofslaatje

Geen zin in eend? Dit recept is ook heerlijk met kalkoen!

Ontdek het recept

Chocoladetaart

Van deze taart kan iedereen meesnoepen. Je maakt ze met een haverdrink, kokosbloesemsuiker en amandelen.

Sluit af in stijl