Reportage

Smaakfeestje: 5 unieke menu’s

“Da’s écht goed gemaakt!” Dat horen we graag als het op ons feestmenu aankomt. Daarom nodigden we 5 foodbloggers uit om 5 feestelijke menu’s te creëren. Het resultaat? 15 recepten, gemaakt met passie, met respect voor de natuur, en met topproducten uit je Bio-Planet. Da’s #EchtGoedGemaakt. Hun menu’s op een rijtje:

SARAHS VEGGIELICIOUS
Een veggie eindejaar, het kan perfect. Sarah toont in haar recepten dat je geen vis of vlees nodig hebt om feestelijk uit de hoek te komen.

Ontdek lekker veggie

SANDRA’S CLASSICS REINVENTED
De klassiekers op de kersttafel, maar dan met een twist. Sandra stak de klassieke soep, kalkoen en gepocheerd fruit in een nieuw jasje.

Geef een moderne touch

ALEXIA’S 3 GENERATIONS
De feesten zijn voor de hele familie. Zoek je een menu dat zowel zoon- en dochterlief als je oma en opa tevreden stelt, dan heeft Alexia de recepten voor jou.

Lekkers om te delen

FEODORA’S WORLD DISCOVERIES
Maak nog een laatste reis rond de wereld in 2017. Feodora brengt smaken uit alle hoeken van de aardbol samen in één menu. 

Proef van de wereld

MICHAELS LOCAL FLAVOURS
Je hoeft het niet ver te gaan zoeken: seizoensgebonden producten van bij ons smaken tijdens de feestdagen. Michael creëerde recepten met op-en-top Belgische producten.

Een menu van bij ons