NIEUWS 19/10/2016

Online shoppen bij Bio-Planet via Collect&GoKies voor je gemak: shop online via collectandgo.be

Bio-Planet werkt samen met Collect&Go voor jouw online boodschappen.

Collect&Go is de online boodschappendienst van Colruyt Group. Het principe is simpel: je reserveert je boodschappen online en laat ze klaarzetten in een Collect&Go-afhaalpunt, op een tijdstip naar keuze. Zo kan je al je boodschappen online reserveren in de webshop van Bio-Planet op collectandgo.be.

 

Shop online

 

Hoe doe je online je boodschappen?

1. Stuur je boodschappenlijstje door

Kies je producten in de webshop van Bio-Planet op collectandgo.be en stuur je boodschappenlijstje door. Dankzij de handige zoekfilters vind je makkelijk wat je zoekt:

 

Bovendien kan je je favoriete producten in een lijstje bewaren. Had je al een lijstje met favoriete producten op de oude Bio-Planet-site? Geen probleem! Wij hebben je lijstje overgezet naar de Collect&Go-site.

 

2. Collect&Go doet je boodschappen

De Collect&Go-medewerkers zetten je boodschappen voor je klaar in handige plooiboxen. Ze doen dat zoals ze dat voor zichzelf zouden doen. Met de grootste zorg dus!

 

Afhalen, betalen en klaar!

Collect&Go zet je reservatie klaar op een moment en in een afhaalpunt naar keuze. Je betaalt ter plaatse, inclusief een bijkomende servicekost van € 5,50. Maar dankzij onze maandelijkse acties valt die servicekost weg bij aankoop van bepaalde producten.

 

Shop online