Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Maak je eigen plantenlabels

Jouw kids vinden moestuinieren vast nóg leuker als ze hun zelfgemaakte plantenlabels in de tuin zien staan. We geven je hier enkele voorbeelden die je makkelijk samen kan maken. Het meeste materiaal heb je waarschijnlijk al in huis!  

Kleurrijke keien

Enkele grote keien en verf in jouw favoriete kleuren. Meer heb je niet nodig voor deze kei-leuke en vrolijke plantenlabels. 

label-stone.png

Tijd voor een ijsje

Dit is by far de lekkerste manier om plantenlabels te maken. Wat heb je nodig? IJsstokjes (en dus een lege maag), lijm, verf en stiften. Gebruik 1 stokje of lijm er verschillende aan elkaar, zo valt je label nog beter op :-).

label-ice.png

Lepeltje lepeltje

Heb je nog wat oude, houten lepels of spatels liggen? Perfect! Blaas ze nieuw leven in met toffe kleurtjes, leuke patronen en mooie versieringen. Schrijf er de naam van je groente of fruit op of maak een mooie tekening.

labels-spoon.png

Laat het knallen

Je hebt knallen, zwarte stiften en stokken nodig. Voeg nog wat kleur als je wil !

label-wine.png

Met onze tips voor ecologisch moestuinieren draag je niet alleen bij aan een betere gezondheid, maar ook aan een warmere samenleving, een beter dierenwelzijn en een beter milieu. Zo dragen we samen bij aan een duurzamere wereld, stap voor stap.

svs-all_NL.png

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294