Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Alleen 't beste vlees in de bedieningstoog

Aankoper Christiaan Beerens zorgt ervoor dat de beenhouwers in je Bio-Planet elke dag aan de slag kunnen met het beste vlees. Dat versnijden ze dan in hun atelier, waar ze ook allerlei bereidingen maken. “Of je nu houdt van gevogelte, rund, varken, kalf, wild … bij ons is er voor iedereen wat wils.”

Aandacht voor dierenwelzijn en milieu

Christiaan: “Ik maak mijn keuzes altijd op basis van kwaliteit, dierenwelzijn en milieu. Ook korte keten en een rechtstreeks contact met de kwekers, leveranciers en versnijders zijn voor mij van groot belang. De veehouders vinden het bovendien fijn om te weten waar het vlees van hun dieren, die ze met hart en ziel verzorgden, zal verkocht worden."

Wat is biovlees?

Om vlees ‘biologisch’ te mogen noemen, moeten veehouders voldoen aan een aantal normen en voorwaarden. Kwaliteit van het product en welzijn van het dier staan daarbij voorop.

Lees er alles over

Charcuterie, da's fijne kost

"Voor de aankoop van charcuterie overleg ik regelmatig met onze winkelmedewerkers. Zij staan tenslotte het dichtst bij onze klanten en weten als geen ander welke vragen of noden er zijn. Op die manier spelen we ook direct in op de laatste nieuwigheden."

Topkwaliteit voor elk moment

"Onze bedieningstoog ligt dus altijd vol met echt goede producten. Op alle vlakken en op elk moment. Dus ook tijdens het BBQ-seizoen, voor mij persoonlijk de mooiste tijd van het jaar: van puur rundvlees zoals côte à l’os tot hamburgers, varkensyakitori en gemarineerde kippenpilons. Allemaal perfect voor op de grill. Maar ook in andere periodes heb je altijd een ruime keuze aan vers, smakelijk en kwaliteitsvol vlees. Kom zeker eens langs om alles te ontdekken!” 

Heerlijke vleesrecepten

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294