Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Vijf toppers uit ons broodassortiment

Volkoren, zuurdesem, multigranen- of houthakkersbrood. Elk van ons heeft zo zijn voorkeur als het om brood gaat. Hieronder vind je een overzicht van de 5 blikvangers in ons assortiment. Staan de brooddozen al klaar?

Zuurdesem speltbrood, een parel van eigen bodem

Zuurdesem en spelt kennen al enkele jaren een steile opgang in het assortiment van elke biobakker en dat is te danken aan de volle broodsmaak met karakter. Een stevig, smaakvol brood boordevol energie en met de hand gemaakt. Dat kwaliteit geduld vraagt, kan je hier wel stellen: het duurt dan ook meerdere dagen om dit brood te maken. Ontdek dit overheerlijke brood in ons assortiment!

Zuurdesem speltbrood

Multigranenbrood

Multigranenbrood

Dit heerlijke multigranenbrood dankt zijn naam aan… jawel, de rijke mix van waardevolle zaden en pitten die dit vaak gekochte brood zo zijn intense smaak geven. Multigranenbrood wordt gemaakt van tarwebloem met zaden en pitten rijk aan vezels en onverzadigde vetzuren. Een echte voltreffer bij Bio-Planet.

Volkorenbrood

We spreken van volkorenbrood omdat het gemaakt wordt van de hele graankorrel. Het loont dus de moeite om de voedingswaarden van het brood na te kijken. Die vind je makkelijk op de Bio-Planet-website.

Die hoeveelheid voedingsvezels geven het brood die typische volle vezelsmaak, al is niet elk bruin brood per definitie volkoren, dat lees je hier.

Volkorenbrood

Houthakkersbrood

Houthakkersbrood

Een houthakkersbrood is een robuust, overheerlijk krokant brood rijk aan granen en zaden. Een echte sterkhouder in het broodassortiment bij Bio-Planet. Wist je trouwens dat het met de hand gekneed wordt en een langzaam koud rijsproces doorloopt om de natuurlijke zuurdesem en gist ten volle tot hun recht te laten komen?

Volkoren-natuurdesembrood

Een echt volkorenbrood met zachte desemsmaak dat het beste van twee hoogwaardige broodsoorten combineert. Artisanaal bereid met natuurlijke desem met respect voor de lange rust- en rijstijden die nodig zijn om dit brood zijn mooie structuur te geven. Nog niet geproefd? Op naar Bio-Planet!

Volkoren natuurdesembrood

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294