Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Provamel, pionier in plantaardig

Bij Bio-Planet zijn we al een hele tijd fan van Provamel, reeds meer dan 30 jaar pionier op het gebied van heerlijke plantaardige alternatieven voor zuivelproducten. Want Provamel, da's eerlijke voeding rechtstreeks van het land. 100 % bio, niks kunstmatigs. Ontdek hier een greep uit het lekkere aanbod.

Haverdrink zonder suikers

Niet tuk op toegevoegde suikers? Dat zijn ze bij Provamel ook niet. Deze natuurlijke haverdrink bevat slechts vier ingrediënten: water, haver, zonnebloemolie en zeezout. Geen suiker, geen zoetstoffen. Enkel de milde, pure smaak van haver. 

oathaver.png

Amandeldrink ongezoet

De ongezoete amandeldrink van Provamel is ook al puur natuur. Ook hier geen suiker, maar wel de zachte textuur en de subtiele geroosterde smaak van echte, Europese amandelen. Perfect voor een wolkje in je koffie, om zo lekker koud te drinken of zelfs in desserts.

Provamel

Plantaardig alternatief voor yoghurt   Soja zonder suikers

Een veggie-ontbijt of een smeuïge, plantaardige touch voor je smoothies, desserts en (dip)sausjes? Laat je creativiteit de vrije loop met dit suikervrije, vegetarische alternatief voor yoghurt. Proef van de natuurlijke, volle smaak. Gemaakt met sojabonen geteeld op Europese velden.

provamel

Haverdrink zonder suikers Hint of Chai

Nieuw in het Provamel-assortiment zijn de 'Hint of'-drinks, heerlijke drankjes met al het goede van plantaardige ongezoete ingrediënten én nog een smaakje extra. Deze haverdrink met dat subtiele vleugje chai kan perfect in je koffie of granola. Of gewoon zo ... lekker fris, recht uit het glas.

provamel

Sojadrink ongezoet

Puurder dan puur, dat kan uiteraard niet. Maar deze sojadrink komt toch aardig in de buurt ... Biologische soja en water, meer zit er niet in. Waarom nog iets willen pimpen wat van nature al overheerlijk is? Geniet ervan in je koffie en in je gerechten.

provamel

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294