Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Nieuw: 3 groenteburgers om in te bijten

Onze nieuwe burgers zijn gemaakt van Belgische biogroenten en zitten tjokvol plantaardige eiwitten voor een evenwichtig menu. Proef ze alle 3: met champignon, bloemkoolcurry en paprika. Volop kleur en variatie in je bord! 

Verrassend veelzijdig

De groenteburgers van Bio-Planet zitten niet alleen boordevol smaak. Ze hebben ook een lekkere bite zodat je er met plezier je tanden in zet. Het hoofdingrediënt? 100 % Belgische biogroenten. Daarnaast zijn de burgers rijk aan plantaardige eiwitten afkomstig van soja, tarwe en tuinboontjes. Dankzij hun evenwichtige samenstelling, en doordat er geen korstje rond zit, verdienen ze Nutri-Score A. Zo kan je evenwichtig genieten, elke dag. 

Alle burgers worden dagvers bereid door de vakmensen in jouw Bio-Planet. Je vindt ze in de bedieningstoog.

Proef ze alle 3 *

  • Champignonburger – 100 % vegan groenteburger met een trio van paddenstoelen: champignon, shiitake en eekhoorntjesbrood. Voor een verrukkelijk rijke smaak!
  • Curryburger – 100 % vegan groenteburger met bloemkool, broccoli en ui, op smaak gebracht met een lichte curry. Een natuurlijke lekkernij met een oosterse toets. 
  • Paprikaburger – 100 % vegan groenteburger met een mix van rode en gele paprika’s plus rode ui. Mild zoet en boordevol karakter.  

 

*bevatten gluten en soja

Biogroenten van eigen bodem

De groenten voor onze burgers worden lokaal geteeld met respect voor mens en natuur. Onze hoofdleverancier is De Lochting, een bekende sociale bioboerderij uit Roeselare. De paprika’s en tuinkruiden komen van andere, kleinschalige telers die al even bewust tewerk gaan. Ze waken erover dat er nooit voedsel wordt verspild. Bij een te grote oogst vriezen ze de overschotten in, om die op een later moment in de burgers te verwerken.

Originele recepten

De recepten zijn mee bedacht door de chefs van La vie est belle. Dit Belgische familiebedrijf levert ons ook alle ingrediënten voor het dagvers bereiden van de burgers. La vie est belle is al sinds 1992 specialist in bioproducten op basis van groenten, granen en peulvruchten. Een (h)eerlijke traditie! 

Green Deal: onze gezonde belofte

Ken jij de gezonde belofte van Bio-Planet? We blijven inzetten op een breed en vernieuwend plantaardig aanbod voor een betere verhouding op je bord. Daarom hebben we de Green Deal Eiwitshift ondertekend.

 

 

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294