Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Natuurlijke popcorn van Moonpop

Moonpop popcorn wordt op ambachtelijke wijze handgepoft door middel van warmte en dus niet gefrituurd in olie. Het resulaat is een lichte, knapperige snack van biologische vlindermaïs.

Wie is Moonpop?

Het Nederlands D-drinks, dat verantwoorde frisdranken en snacks op de markt brengt, kwam enkele jaren geleden met een eigen product: Moonpop. Het bedrijf combineert voedzaam, uniek en hoge kwaliteit met geweldige smaken en een aantrekkelijke verpakking. De biologische popcorn is ideaal als tussendoortje of bewuste latenightsnack.

Biologische popcorn

De biologische popcorn van Moonpop bevat geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen, is gluten-, lactose- en sojavrij en helemaal vegan

Wat maakt Moonpop zo uniek?

Het heeft een opvallend lichte en knapperige structuur omdat er biologische vlindermaïs van de beste kwaliteit wordt gebruikt. De popcorn is bovendien een bron van vezels en wordt met de hand gepopt door middel van warmte (kokosolie) en niet gefrituurd.

Ontdek de smaken

Lovely Sweet 'N Salty: de perfecte balans tussen zeezout en ruwe rietsuiker met een unieke crunch en textuur. Past perfect bij je filmavondje of als tussendoortje.

Sailors Sea Salt: besprenkeld met het fijnste zeezout met een opvallende luchtige textuur. Ideaal als snack of als origineel aperitiefhapje.

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294