Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Tags

Proef de groenteschijfjes van Just.

Just. maakt eenvoudige, en makkelijk te bereiden voeding die meegroeit met de kinderen. Evenwichtige producten voor groot en klein, omdat samen eten niet alleen gezellig, maar ook nog ’s gezond is.

Het belang van samen eten

Just. groeit met je gezin mee. Heerlijke family food boordevol groenten en granen, zodat elk gezin met z’n allen kan eten ‘wat de pot schaft’. Zo kan je de kleinste(n) het goeie voorbeeld geven en ook stimuleren om nieuwe dingen uit te proberen, tijdens de lunch, het avondeten, maar ook als evenwichtige snack of aperitiefhapje.

Samen eten familie

Tijd winnen

Bij Just. beseffen ze zeer goed dat het niet evident is om als ouder elke dag weer al je rollen en taken te combineren. Hoe zet je bijvoorbeeld elke avond opnieuw iets op tafel dat heel het gezin lust? Wel, precies daarom werd Just. in het leven geroepen: zij koken gezond en jij warmt op.

Gevarieerde keuze

Just. staat voor eenvoudige, pure, biologische en Belgische ingrediënten, zonder toegevoegde suikers. De nuggets en schijfjes hebben een gezond zoutgehalte, de puree bevat zelfs helemaal geen zout om het veilig te houden voor de allerkleinsten.

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294