Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Tags Bio Respect

Jouw rekening klopt!

Bij Bio-Planet zijn er vijf redenen waarom jouw rekening altijd klopt. Lees ze snel hieronder en ontdek het zelf in onze winkel.

1. Dagelijkse producten in prijs verlaagd

We nemen onze rol als supermarkt serieus. Bewust en gezond eten, moet ook dagelijks mogelijk zijn. Wat je vaak op het menu zet, mag dus best goedkoper. Daarom hebben we de prijzen sterk verlaagd van 500 dagelijkse bioproducten (bv. paprika, wortel, citroen, kip, gehakt, volkorenbrood ...), en dit zonder extra inspanningen van onze leveranciers. Bovendien garanderen we voor alle populaire biomerken scherpe prijzen op de markt.

2. Boni Bio groeit elke dag

Ons huismerk Boni Bio breiden we elke dag uit. Zo heeft elk assortiment zijn eigen Boni Bio-artikelen.

3. Straffe acties en promoties

Elke maand ontdek je een straffe actie of promotie, en dat het hele jaar door. Zo sla je altijd je slag bij Bio-Planet.

4. Wat je betaalt, krijg je dubbel en dik terug in kwaliteit

Bio is vandaag nog duurder dan 'traditionele' producten. Je krijgt er wel zoveel meer voor terug. Zo ben je er zeker van dat de producten die je bij Bio-Planet koopt, milieuvriendelijk zijn, gezond, puur en boordevol smaak.

5. Als supermarkt helpen we de biomarkt groeien

Als supermarkt verzekeren we bioboeren en -producenten van een rendabele afzetmarkt. We helpen hen ook op weg om de stap naar bio te zetten. Dat geeft biolandbouw een langetermijnperspectief. Hoe groter het aanbod wordt, hoe beter de prijzen.