Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Alle vitamines in één glas!

Een actieve levensstijl vol beweging? Fervent sporter? Dan hoeven we je eigenlijk niet te vertellen dat je jouw training, work-out, fiets- of wandeltocht best aanvat met genoeg energie in de tank. Met Vibracell Sport zit je alvast in topvorm in de startblokken. In een paar slokken heb je erg makkelijk alle nodige vitamines binnen voor een actieve dag. Puur natuur, voor betere prestaties en een sneller herstel. Waar wacht je nog op? On your marks, get set ... go!

Vibracell Sport is een vloeibaar multivitaminesupplement, gemaakt met koudgeperste sappen van allerlei zorgvuldig geselecteerde vruchten, groenten en planten. Heerlijk verfrissend, met ananas- en bessensmaak. En allemaal puur natuur! Een paar koffielepels van al dat goeds in een glas water en je hebt als sportieveling meteen je aanbevolen hoeveelheid vitamines binnen. Startensklaar voor een actieve dag of helemaal fueled up voor die belangrijke wedstrijd! 

100 % clean en veilig!

Door de vloeibare vorm én de hoogstaande kwaliteit van de gebruikte grondstoffen worden de vitamines van Vibracell Sport snel en makkelijk opgenomen door je lichaam. Vibracell Sport ondersteunt je sportprestaties en helpt ook om sneller en beter te regenereren na de fysieke inspanning. 100 % clean en veilig bovendien: Vibracell Sport is immers opgenomen in de Kölner Liste, dé internationale referentielijst voor dopingvrije voedingssupplementen.

Een optimaal effect bereik je met een vitamine-intake een tweetal uur voor het sporten: snel 2 koffielepels (10 ml) Vibracell Sport-concentraat in een glas water (120 ml), even goed roeren en ... opdrinken natuurlijk. Ook op dagen dat er niet wordt gesport, blijft het bewaken of opkrikken van je vitaminepeil aangewezen. Dan drink je jouw glaasje Vibracell Sport bij voorkeur in de ochtend op, net voor het ontbijt.

Een plaatje voor nóg meer energie

Vibracell Sport, da's dus veel vitamines in één flesje en een heleboel energie uit natuurlijke ingrediënten. Bovendien komt er nóg meer power uit de ingenieuze verpakking: onderin elk doosje zit er immers een biofotonen-energieplaat die de flesinhoud continu stimuleert en 'levendig' houdt via trillingsenergie. Je bewaart je flesjes Vibracell Sport dus best in de doos en - eens geopend - ook in de koelkast.

Klaar voor wat actie? Trek dan snel een spurtje naar je Bio-Planet voor wat extra vitamines!

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294