Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Zomerse punch met gin

Aperitief en cocktails minder dan 30 min. 4 personen

Ingrediënten

  • gin 1.5 dl
  • granaatappelsap 75 cl
  • blauwe bessen 1 bakjes
  • rozemarijn (vers) 4 takjes
  • vlierbloesemsiroop 4 eetl.
  • Voorbereiding
  • Tip
Voorbereiding
Bereiding (5 min.)
  1. Giet de vlierbloesemsiroop en de gin in een kom.
  2. Giet er daarna het granaatappelsap bij.
Afwerking

Serveer de punch in mooie cocktailglaasjes. Werk af met de takjes rozemarijn en de blauwe bessen.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Tip

Je kan deze punch ook met verse rabarber maken. Snij 2 stengels rabarber in stukken en stoof ± 15 min. gaar met een scheutje water. Voeg de takjes rozemarijn toe en laat afkoelen. Voeg dan de rest van de ingrediënten toe.