
Volkorenwraps met veggieburger en zomergroentjes
Ingrediënten
- RizRiz-burgers 8
- kropsla 0.5
- tomaten 2
- minikomkommers 3
- feta 100 g
- magere yoghurt natuur 4 eetl.
- volkorenwraps 4
- olijfolie 3 eetl.
- zwarte peper
- zout
Voorbereiding
Voorbereiding
- Snij de komkommers in schuine partjes van 0,5 cm dik.
- Ontpit de tomaten en snij in kleine blokjes.
- Verkruimel de feta en meng onder de yoghurt. Voeg 1 eetl. olijfolie en de tomatenblokjes toe. Kruid met zwarte peper en zout.
- Scheur de blaadjes kropsla in stukken.
Bereiding (10 min. + 15 min.)
- Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de burgers mooi bruin aan beide kanten. Laat uitlekken op keukenpapier.
- Leg op elke wrap wat kropsla en beleg met stukjes komkommer. Snij de burgers schuin in 2 en verdeel over de wraps.
- Lepel er wat van het fetasausje over, rol dicht en snij schuin in 2.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
559 kcal
Vetten
25.3 g
Verzadigde vetzuren
7.7 g
Koolhydraten
62.9 g
Suikers
8.4 g
Vezels
5.4 g
Eiwitten
17.1 g
Zout
2.3 g