Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Vegan brownies

Dessert meer dan 60 min. 16 stuks

Ingrediënten

  • ontpitte dadels (Medjoul) 400 g
  • pecannoten 150 g
  • ahornsiroop 2 eetl.
  • cacaopoeder (rauw) 3 eetl.
  • vanillepoeder 1 snuifjes
  • zeezout 1 snuifjes
  • Voorbereiding
  • Voedingswaarden
Voorbereiding
Bereiding (15 min. + 2 u. opstijven)
  1. Hak de pecannoten grof (dat gaat makkelijk als je ze in een zakje steekt en er met een deegrol of glazen fles over rolt). Doe samen met de andere ingrediënten in een mengkom en mix tot een pasta.
  2. Smeer de pasta op een vel bakpapier uit in een laag van 1 cm dik en laat minstens 2 u. opstijven in de diepvries.
  3. Snij de brownie in blokjes.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 148 kcal
Vetten 7.1 g
Verzadigde vetzuren 0.9 g
Koolhydraten 17.7 g
Suikers 15.9 g
Vezels 2.3 g
Eiwitten 2.1 g
Zout 0 g