Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Peperkoekenhapje met roquefort en gedroogd fruit

Aperitiefhapje minder dan 30 min. 10 stukken

Ingrediënten

10 stukken
  • roquefort 100 g
  • mascarpone 2 eetl.
  • gedroogde abrikozen 6
  • gedroogde vijgen 3
  • peperkoek 10 plakjes
  • Voorbereiding
  • Voedingswaarden
Voorbereiding
Voorbereiding (minder dan 30 min.)
  1. Snij het gedroogd fruit in kleine blokjes.
  2. Meng de roquefort met de mascarpone.
  3. Snij de peperkoek met een leuke vorm of een serveerring.
Bereiding (10 min + 10 min)
  1. Leg een stuk peperkoek op de bodem van de vorm. Voeg een beetje roquefortmengsel toe en strijk glad.
  2. Bedek met de fruitblokjes en druk goed aan.
  3. Verwijder de vorm en herhaal voor de andere hapjes.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 159 kcal
Vetten 5.8 g
Verzadigde vetzuren 4 g
Koolhydraten 22.6 g
Suikers 14.4 g
Vezels 1.7 g
Eiwitten 3.2 g
Zout 0.5 g

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294