Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Mueslirepen met dadels en zaadjes

Ontbijt Minder dan 45 min. 7 stuks

Ingrediënten

  • speltmuesli (Meesters van de Halm) 150 g
  • dadels 120 g
  • kokosolie 2 eetl.
  • vloeibare honing 1 eetl.
  • geroosterde zadenmix 50 g
  • Voorbereiding
  • Voedingswaarden
Voorbereiding
Voorbereiding
  1. Verwijder de pitten uit de dadels.
Bereiding (5 min. + 15 min. + 30 min. in de koelkast)
  1. Mix de speltmuesli samen met de dadels, de kokosolie, de honing en de zadenmix tot een kleverige, gladde bal (dit kan enkele minuten duren).
  2. Bekleed een rechthoekige of vierkante ovenschaal met bakpapier en doe er het mengsel in. Druk goed aan met de bolle kant van een lepel tot een glad vlak.
  3. Laat minstens 30 min. opstijven in de koelkast en snij in repen.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 206 kcal
Vetten 8.6 g
Verzadigde vetzuren 3.6 g
Koolhydraten 25.3 g
Suikers 16.5 g
Vezels 3.6 g
Eiwitten 5 g
Zout 0 g