Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Gevulde puntpaprika met geitenkaas

Bijgerecht minder dan 30 min. 4 personen

Ingrediënten

4 personen
  • paprika's 4
  • geitenkaas 'tendre bûche' 1
  • pijnboompitten 2 eetl.
  • olijfolie 2 eetl.
  • zwarte peper (molen)
  • zout
  • Voorbereiding
  • Voedingswaarden
Voorbereiding
Voorbereiding (minder dan 30 min.)
  1. Snij de puntpaprika’s in de lengte in 2 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten.
  2. Verkruimel de geitenkaas over de paprika’s.
  3. Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Verdeel over de geitenkaas.
Bereiding (15 min + 10 min)
  1. Bedruppel de gevulde puntpaprika’s met olijfolie en kruid met zwarte peper en zout.
  2. Leg ± 10 min. op de minder hete kant van de BBQ en dek af.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 129 kcal
Vetten 9 g
Verzadigde vetzuren 4.1 g
Koolhydraten 4 g
Suikers 3.1 g
Vezels 1.2 g
Eiwitten 7.2 g
Zout 1 g

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294