Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

B-liever Victoria geniet elke dag van gezonde biovoeding

Waarom is healthy zo’n belangrijke pijler voor jou?

Voor het modellenwerk dat ik doe is het belangrijk om gezond te eten. Je kunt natuurlijk mager worden op een ongezonde manier. Maar ik heb van thuis meegekregen dat een gezond lichaam veel meer waard is.

Is er thuis dan ook aandacht voor bio?

Zeker! Een broccoli die niet bio is, komt bij mijn mama niet op tafel. (lacht) Ik ben ook opgevoed als vegetariër. Maar de klik kwam er bij mij pas echt toen ik na mijn middelbaar op een sinaasappelboerderij in Australië werkte. Ik kreeg toen eens per ongeluk een tak in mijn gezicht. Niet zo erg, dacht ik, tot ik vol met uitslag stond. Dat kwam puur door de pesticiden die in aanraking waren gekomen met het wondje. Als je dan weet dat ze die stoffen op ons eten sproeien, dan kies je toch automatisch voor bio?

Als ik mijn lichaam de juiste voeding geef, voel ik me veel beter in m’n vel.

Victoria, B-liever

Kook je zelf gezond?

Ik ben het stilaan aan het leren! Maar zelfs voor wie niet zo’n keukenprinses is, zijn er bij Bio-Planet meer dan genoeg opties. Er is bijvoorbeeld niet één soort gezonde koekjes, maar een hele collectie waardoor je kan kiezen naar eigen smaak. Zelfs de kant-en-klare maaltijden zijn lekker en gezond. Voor mijn ontbijt ben ik dan weer verzot op de 4- en 7-korenvlokken van Meesters van de Halm.

Hoe draagt gezonde biovoeding bij aan je algemene levensstijl?

Een gezonde levensstijl start van binnenuit. Ik sport veel, maar dat zou ik niet kunnen zonder de juiste brandstof. Die energie haal ik niet uit bewerkte chips en snoep - integendeel. Als ik mijn lichaam de juiste voeding geef, voel ik me veel beter in m’n vel en presteer ik ook beter.

 

Meer weten over een gezonde levensstijl?

KeyPharm

Het West-Vlaamse KeyPharm produceert al meer dan 20 jaar natuurlijke, efficiënte, veilige en kwalitatieve voedingssupplementen en verzorgingsproducten onder de merknamen Physalis en Biotona. 

Lees het verhaal

Hou het evenwichtig met deze recepten

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294