Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Recepten en promo's voor je paasbrunch

Bij een paasbrunch horen natuurlijk eitjes. Ontdek hier onze 3 originele en toch eenvoudige recepten met ei en maak er een onvergetelijk feest van. Extra leuk: t.e.m. 26 april profiteer je van mooie kortingen.

3x eitjes bij de brunch


Eiersla


Pel 4 hardgekookte eieren en prak fijn met een vork. Meng met 2 eetl. mayonaise, 1 koffiel. mosterd en 1/2 plantje fijngesnipperd bieslook. Kruid met zwarte peper en zout.


Blini's met gerookte
zalm en ei

Meng 100 g speltbloem, 1 koffiel. bakpoeder, een snuifje zout en 2 dl melk. Schep voorzichtig onder 1 opgeklopt eiwit. Bak 10 à 12 goudbruine pannenkoekjes. Beleg reepjes gerookte zalm met zure room en een partje hardgekookt ei. Plooi dicht en leg op de blini’s. Werk af met verse dille.


Ricotta-pannenkoekjes met frambozensaus

Meng 250 g ricotta, 2 dl melk, 200 g tarwebloem, 1 zakje vanillesuiker, een snuifje kaneel en 2 losgeklopte eieren. Laat 100 g diepgevroren frambozen en 1 koffiel. vloeibare honing 10 min. pruttelen, laat afkoelen. Bak kleine pannenkoekjes (2 eetl. beslag). Werk af met verse munt.

Dit heb je nodig:

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294